ERZURUM / ŞENKAYA - Özyurt İlkokulu

Özyurt İlkokulu

ozyurtilkokulu25xgmail.com
Adres
ÖZYURT MAH. ÖZYURT KÜME EVLERİ ÖZYURT ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 17 ŞENKAYA / ERZURUM
Vizyon
Çocuklarımızın hayallerinin gerçekleştiği eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim imkanı sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim proğramını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :Tam gün
Sobalı
KÖYE ULAŞIM asfalt YOL İLE SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Özyurt Köyü, Şenkaya İlçesine bağlıdır. Erzurum’a uzaklığı 154 km., İlçeye uzaklığı ise 33 km.dir. 2022 yılı sayımına göre 320 nüfusludur.
154 KM ERZURUM´A UZAKLIK 33 KM ŞENKAYA´YA UZAKLIK